schoonste strand van Nederland 2011 (Sluis)

Jubileum 5 x schoonste strand van Nederland

Ook MioMare zal zijn steentje bijdragen om er voor te zorgen dat de stranden van de gemeente Sluis als eerste voor de 5e maal de titel ‘het schoonste strand van Nederland’ mag dragen.

Medewerkers van MioMare zullen erop toezien dat de stranden in de wijde omgeving spik en span zijn. Ook wordt een beroep gedaan op de gasten van de strandhuisjes, door de onder andere een artikel over de schoonste stranden te plaatsen in het welkomstboekje en hoe hieraan meegewerkt kan worden.

Top 10

Naast het Schoonste Strand werden dit jaar ook de overige zeer schone stranden uit de Top 10 beloond met een plaquette met 4 sterren. Vooral Zeeuwse stranden scoren hoog; álle 5 Zeeuwse strandgemeenten staan dit jaar in de Top 10.

 

  1. Gemeente Sluis
  2. Noord-Beveland
  3. Westland
  4. Westvoorne
  5. Veere /Vrouwenpolder
  6. Schouwen-Duiveland
  7. Schiermonnikoog
  8. Vlissingen
  9. Heemskerk
  10. Vlieland
Copyright ©. Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld voor en door MIOMARE strandslaaphuisjes | slaapstrandhuisje Sluis.   Gebruikersvoorwaarden   |   Privacybeleid  |  SITEMAP

Gemeente Sluis heeft het schoonste strand van Nederland!

Dat bleek uit de landelijke verkiezing Schoonste Strand 2011, georganiseerd door Stichting Nederland Schoon. De trotse wethouder Peter Ploegaert van de gemeente Sluis (portefeuille Recreatie en Toerisme) ontving 30 augustus de gouden wimpel uit handen van ANWB-directeur Guido van Woerkom. De gemeente Sluis kreeg de hoogste score ooit: een eindresultaat van gemiddeld 5 (op een schaal van 5).