testpagina slaapstrandhuisje
Promofilmpje!

Privacybeleid MioMare slaapstrandhuisjes

 

Datum laatste wijziging: 10 september 2011

Deze website wordt geëxploiteerd door MioMare slaapstrandhuisjes en dient als projectwebsite voor de opstart van een onderneming in vernieuwende concepten strandslaaphuisjes aan de West Zeeuws Vlaamse kust. Hierna te noemen M.M.

 

Verwerken van gegevens

Indien u gebruik maakt van de website van M.M., is het mogelijk dat u bepaalde persoonsgegevens van u zelf op eigen initiatief verstrekt c.q. bepaalde gegevens van u zelf dient te verstrekken. M.M. verwerkt deze gegevens:

M.M. verzamelt als regel alleen informatie die minimaal nodig is om aan een verzoek van u te kunnen voldoen. In gevallen waarin u om verplichte informatie wordt gevraagd, wordt dit op de desbetreffende webpagina uitdrukkelijk vermeld.

Persoonsgegevens worden door u vrijwillig aan M.M. verstrekt. De procedure om zich van bijvoorbeeld een mailinglist te laten verwijderen of uit te schrijven wordt u in een afzonderlijk bericht of via informatie op de desbetreffende pagina van de website meegedeeld.

Bewaren van gegevens

M.M.  bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerkelijking van de hiervoor omschreven doeleinden voor het verwerken van uw persoonsgegevens, tenzij deze gegevens noodzakelijk zijn ter voldoening van een wettelijke bewaarplicht.

Toegang tot de website

Wij hebben ervoor gekozen om u, als bezoeker van de website van M.M., niet te verplichten u te laten registreren. Het kan echter voorkomen dat u wordt verzocht zich te registeren om een persoonlijke gebruikerscode en een persoonlijk wachtwoord te ontvangen, bijvoorbeeld om toegang te verkrijgen tot bepaalde delen van de website of om toegang te kunnen verkrijgen tot bepaalde transactiegegevens of tot bedrijfsgegevens van vertrouwelijke aard.

Rechten

U heeft het recht om inzage te krijgen in de persoonsgegevens die M.M. van u verwerkt. Voor het wijzigen of aanvullen van uw persoonsgegevens dient de eventuele aanmeldingsprocedure of registratieprocedure opnieuw te worden doorlopen. M.M. streeft er naar haar website naar redelijkheid zo toegankelijk mogelijk maken om u in staat te stellen eventuele onjuistheden te herkennen en te corrigeren. Op uw verzoek zal M.M., indien mogelijk, uw persoonsgegevens van de huidige operationele systemen verwijderen.

Wijzigingen

M.M. behoudt zich het recht voor om dit Privacybeleid internet te allen tijde te wijzigen of aan te passen. De datum van de laatste wijziging is aan het begin van dit Privacybeleid internet vermeld. Om u op de hoogte te houden worden wijzigingen in dit Privacybeleid internet minstens twee weken lang op een opvallende plaats op onze website www.beleefhetstrand.nl aangegeven. MioMare slapen op het strand.

 

2011 - Website gemaakt voor en door MioMare slaapstrandhuisjes

 

slaapstrandhuisje
Copyright ©. Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld voor en door MIOMARE strandslaaphuisjes | slaapstrandhuisje Sluis.   Gebruikersvoorwaarden   |   Privacybeleid  |  SITEMAP

Privacybeleid MioMare slaapstrandhuisjes